Schilder Brugge

Schilder Brugge gezocht? Bij ons ben je aan het goede adres, voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. Als eenmanszaak is Fijnschilder Tom gespecialiseerd in het schilderen van uw woning. Vol passie verfraaien en onderhouden we bijzondere en oude woningen, kantoren en gebouwen in Brugge en omstreken. Met een omvangrijk portfolio en jaren lange ervaring garanderen wij de hoogste kwaliteit en service. En die kwaliteit gaat verder dan alleen het schilderwerk.

Schilder Brugge raadplegen

De kleine omvang van de Schilder Brugge biedt voordelen. Zo wordt de klant zeer nauw betrokken bij de keuze van kleuren en materialen alsook bij de uitvoering van de werken. Voor respectvolle afspraken en vakmanschap tegen een correcte prijs moet je bij Fijnschilder Tom dé Schilder Brugge zijn. Ik werk enkel met kwalitatief hoogstaande producten om een mooi en een duurzaam eindresultaat te bekomen. Bekijk hier ons volledige diensten pakket of vraag vrijblijvend om een offerte.

Plamuurwerken

Schilder Brugge is gespecialiseerd in het plamuren van gyproc en oude muren. Plamuren is noodzakelijk om oneffenheden te vermijden en om egale geschilderde muren te bekomen. Zeker in verbouwingen is het raadzaam om muren vol barsten en schuren te behandelen. U kan bij me ook terecht enkel voor het uitplamuren en schilderklaar zetten (schuren ) van je muren gyprocwanden.

Binnenschilderwerk

Al uw schilderwerk in nieuwbouw of renovatieproject van muren en plafonds, ramen, deuren, trappen, vloeren, inbouw en keukenkasten alsook het plaatsen van kroonlijsten worden door fijnschilder tom van een hoogwaardige afwerking voorzien. Binnenshuis werk ik voornamelijk met milieuvriendelijke producten.
Behangwerken

Behang is de laatste jaren weer helemaal in, en terecht: met de huidige generatie van behang kan u alle kanten op. Het plaatsen van renovatievlies voor het verbergen van oneffenheden en scheuren. Vliesbehang in diverse structuren om een accent te leggen in je interieur.

Buitenschilderwerken

Voor de verzorging van uw buitenschilderwerk, nieuwbouw tot onderhoud, kan je bij Schilder Brugge terecht. Schilderen van gevels met garantie. Lakwerk van ramen, deuren, poorten, luiken en kroonlijsten op verschillende ondergronden (hout, plastic, aluminium, steen,…).

Contacteer ons

Schilder BruggeWilt u meer weten over Schilder Brugge? Een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel ons +32 (0)479 436459 of stuur een mail naar: info@fijnschildertom.be

Als gespecialiseerde schilder in de regio van Brugge en omstreken, voorzien we u graag van Binnen en Buiten schilderwerken. Veelvoorkomende schilderklussen zijn dan ook: deuren, muren, plafonds, ramen en dakkapellen. In al deze situaties kunnen wij u helpen en voorzien van kwalitatief goed schilderwerk. Wij vinden het belangrijk om jou met zorg te voorzien van duurzame kwaliteit. Maar tegelijkertijd willen we ook flexibel en efficiënt werken, zodat de klus snel geklaard wordt.