Plamuurwerken

Fijnschilder tom is gespecialiseerd in het plamuren van gyproc en oude muren. Plamuren is noodzakelijk om oneffenheden te vermijden en om egale geschilderde muren te bekomen. Zeker in verbouwingen is het raadzaam om muren vol barsten en schuren te behandelen. U kan bij me ook terecht enkel voor het uitplamuren en schilderklaar zetten (schuren ) van je gyprocwanden.

Vraag offerte

Binnenschilderwerk

Al uw schilderwerk in nieuwbouw of renovatieproject van muren en plafonds, ramen, deuren, trappen, vloeren, inbouw en keukenkasten alsook het plaatsen van kroonlijsten worden door fijnschilder tom van een hoogwaardige afwerking voorzien. Binnenshuis werk ik voornamelijk met milieuvriendelijke producten.

Vraag offerte

Behangwerken

Behang is de laatste jaren weer helemaal in, en terecht: met de huidige generatie van behang kan u alle kanten op. Het plaatsen van variovlies voor het verbergen van oneffenheden en scheuren. Vliesbehang in diverse structuren om een accent te leggen in je interieur. Ook mogelijkheid om muurstickers (wallmania) te plaatsen

Vraag offerte

Buitenschilderwerk

Voor de verzorging van uw buitenschilderwerk,nieuwbouw tot onderhoud,kan je bij fijnschilder tom terecht. Schilderen en kaleien van gevels met garantie. Lakwerk van ramen, deuren, poorten, luiken en kroonlijsten op verschillende ondergronden (hout,plastic,aluminium,steen,…).

Vraag offerte